Groep 12-15

Agenda

27 februari
Het Grote Actieve Kleuren en Geuren Zoek Spel (voor binnen en buiten)
13 maart
We gaan vandaag frisse zeelucht opsnuiven en de kleuren van het strand ervaren. Let op: we verzamelen vandaag bij het strand. Het precieze adres krijg je via de app.
27 maart
Kan je zelf verf maken? Ja zeker! Dat gaan we vandaag leren! We gaan ook eieren verven met onze eigen verf! Hoe beïnvloed de kleur van ons eten onze smaak en keuze om iets wel of niet op te eten.
Wil je meedoen aan een activiteit? Meer activiteiten ...

Foto's van activiteiten

Meer foto´s ...

Coördinator groep 12-15

Elise van Kalmthout
E-mail: groep1215@natuurwacht.nl

Mee doen?

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Je kunt een keer meedoen op een zaterdag.

Over groep 12-15

De activiteiten van groep 12-15 worden eens in de twee weken op zaterdagmiddag gehouden van 13.00 tot 16.00 uur. De groep bestaat uit ongeveer 20 leden en 6 vaste begeleiders.

We organiseren nieuwe, spannende, aansprekende activiteiten. Zo onderzoeken en werken we in de natuur in de omgeving van Delft, doen we creatieve activiteiten, allerlei spellen op het gebied van milieu, duurzaamheid en natuur. Verder zijn we verantwoordelijk voor het beheer van het Vogeleiland, een eigen afgesloten natuurgebiedje in de Delftse Hout.

Eenmaal per jaar gaan we op kamp. We kamperen in onze eigen tenten, koken zelf, doen speurtochten, zwemmen en bouwen vlotten, en hebben een gezellige avond bij het kampvuur.

Wil je weten wat voor activiteiten we allemaal doen? Kijk eens in de agenda naar wat we de komende tijd gaan doen.