Groep 12-15

Agenda

26 september
Op het moment natuurlijk een hot item, maar wat doet een virus precies, en wat is het voor iets? En misschien nog wel belangrijker : wat doe je er tegen?
10 oktober
Een echte klassieker :)
24 oktober
Vorig jaar hebben we voor het eerst de zwaluwwand opnieuw gevuld, nadat er een heel seizoen zwaluwen in hadden genesteld. Ook dit jaar gaan we er weer voor zorgen dat de zwaluwen weer veilig kunnen nestelen!
Wil je meedoen aan een activiteit? Meer activiteiten ...

Foto's van activiteiten

20 juni
18 april
Kijk snel op https://nationalebijentelling.nl
Meer foto´s ...

Coördinator groep 12-15

Elise van Kalmthout
E-mail: groep1215@natuurwacht.nl

Mee doen?

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Je kunt een keer meedoen op een zaterdag.

Over groep 12-15

De activiteiten van groep 12-15 worden eens in de twee weken op zaterdagmiddag gehouden van 13.00 tot 16.00 uur. De groep bestaat uit ongeveer 20 leden en 6 vaste begeleiders.

We organiseren nieuwe, spannende, aansprekende activiteiten. Zo onderzoeken en werken we in de natuur in de omgeving van Delft, doen we creatieve activiteiten, allerlei spellen op het gebied van milieu, duurzaamheid en natuur. Verder zijn we verantwoordelijk voor het beheer van het Vogeleiland, een eigen afgesloten natuurgebiedje in de Delftse Hout.

Eenmaal per jaar gaan we op kamp. We kamperen in onze eigen tenten, koken zelf, doen speurtochten, zwemmen en bouwen vlotten, en hebben een gezellige avond bij het kampvuur.

Wil je weten wat voor activiteiten we allemaal doen? Kijk eens in de agenda naar wat we de komende tijd gaan doen.