Kerstballentocht!

De Delftse Natuurwacht en De Papaver organiseren voor de 34ste keer de Kerstballenspeurtocht

door de Delftse Hout, van 16 december t/m 10 januari

De tocht is geschikt voor jong en oud. De speurtocht, met thema ‘In weer en wind’, begint bij De Papaver en duurt ca. 1½ uur. De grote kerstballen met keuzeantwoorden hangen in de bomen van de Delftse Hout. Deelname is gratis.

Vanwege de nieuwe maatregelen rond Corona is besloten om de kerstballentocht te vervroegen naar 16 december!

Vanaf dan kan je de vragenboekjes en antwoordformulieren ophalen bij De Papaver, Korftlaan 6 Delft. De boekjes liggen in een bak naast de voordeur; De Papaver zelf is helaas gesloten. Ze zijn ook verkrijgbaar bij restaurant Het Rieten Dak en restaurant De Schaapskooi tegenover De Papaver.

Tip: neem een potlood of pen mee om de antwoordletters op te schijven. De antwoorden kan je in de brievenbus van De Papaver doen of naar ons opsturen.

Kinderen tussen 6 en 12 jaar maken kans op een prijs! Het is op dit moment nog niet bekend, hoe de prijsuitreiking verloopt. Houd onze website in de gaten!

De tocht is dit jaar reuze populair! Dat vinden we heel leuk! Maar het betekent wel dat er veel vragenboekjes en antwoordformulier nodig zijn. Onze voorraad raakt op en een nieuwe voorraad maken geeft wat vertraging. Vindt je geen boekje meer bij een van de uitgiftepunten? Op de Papaverwebsite staat een PDF-bestand van vragenboekje en antwoordformulier. Dat kun je downloaden en uitprinten.

https://www.papaverdelft.nl/blog/kerstballentocht-2020-2021/

Daar staat een een Engelse versie!

Deze tocht is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Groen Doet Goed – provincie Zuid-Holland en St. Stalpaert van der Wiele én de inzet van veel vrijwilligers van Delftse Natuurwacht en De Papaver. Maar ook hiervoor geld... dit potje nadert de bodem!

Wil je ons helpen? Dan kun je via de QRcode op De Papaversite een donatie storten! Alvast onze dank!

Meer informatie?

Duurzaamheidscentrum De Papaver, www.papaverdelft.nl / 015-3649238

Delftse Natuurwacht, www.natuurwacht.nl015-2617739, 06-28533801

Mee doen?

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Je kunt een keer meedoen op een zaterdag.
Lees hoe je een keer mee kan doen
Alle Natuurwachtactiviteiten tot 9 februari gaan niet door in verband met Corona