Natuurwacht zoekt secretaris!

Per 1 juli 2021 zoeken wij een Secretaris Stichting Bestuur Delftse Natuurwacht

We zijn een Delftse club die al meer dan 60 jaar, met enthousiaste vrijwilligers, jongeren van 8 tot 18 jaar kennis laat maken met de natuur. Zij bekijken, spelen en leren veel in het “Delftse Groen”. Iedere zaterdag is er een activiteit in of rond ons clubhuis de Natuurschuur in de Delftse Hout. Er valt veel te ontdekken over vlinders, vogels, kikkers, bomen, bloemen en paddenstoelen. Ook het milieu en de relatie met de natuur wordt vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Daarnaast helpen we bij het onderhoud van een stukje beschermd natuurgebied “het Vogeleiland”: snoeien en hooien. Ook helpen we in de Delftse Hout bij het wilgen knotten, opruimen van zwerfvuil en monitoren we nestkasten.

Bij onze activiteiten werken we samen met onze talrijke partners zoals de Papaver, IVN, de gemeente en vele andere.

Wie zoeken we?

We zoeken een enthousiaste en betrokken secretaris met interesse voor natuur en milieu. Je werkt samen met de andere bestuursleden (voorzitter, penningmeester en overige bestuursleden) om de activiteiten van de Delftse Natuurwacht mogelijk te maken.

Haar/zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn: 

Wat heeft DNW te bieden?

De activiteiten van DNW vinden in een mooie groene omgeving plaats.  Met ons kun je de natuur beleven en je kennis over groen en duurzaamheid verbreden. Je ontmoet betrokken en enthousiaste vrijwilligers en nieuwsgierige jongeren en je maakt kennis met onze talrijke partners zoals Papaver, IVN, de gemeente en vele anderen. En nee, wij zijn geen geitenwollensokken vereniging maar een dynamische groep mensen met passie voor natuur en milieu.

Belangstelling?

Je reactie kun je bij voorkeur per e-mail sturen naar

secretaris@natuurwacht.nl of eventueel per post naar Linnaeuspad 3, 2616LT Delft

Mee doen?

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Je kunt een keer meedoen op een zaterdag.
Lees hoe je een keer mee kan doen