Geen activiteiten Natuurwacht tijdens de lockdown

Ook voor de activiteiten van de Natuurwacht heeft de lockdown gevolgen. Alhoewel buitensportactiviteiten voor jongeren nog steeds mogelijk zijn, ligt dit wat lastiger voor de Natuurwacht. Onze activiteiten doen we namelijk meestal niet op eigen terrein, maar in de Delftse Hout. In de openbare ruimte is het niet toegestaan om met meer dan 2 mensen bij elkaar te zijn. Ook mag onze binnenruimte, de Natuurschuur, niet worden gebruikt voor activiteiten of vergaderingen. Dit blijft zo tot in elk geval 14 januari 2022.

Dat betekent concreet dat onze eerste activiteiten van 2022 (op 8 januari voor groep 8-10 en groep 15-18) helaas niet doorgaan in de Natuurschuur. We zijn druk bezig om een leuke buitenactiviteit voor te bereiden die de ouders met hun eigen gezin kunnen doen. Ouders: houd uw mail in de gaten. Rond 8 januari hopen we meer te kunnen vertellen over onze activiteiten na 14 januari. We zullen dit bericht regelmatig updaten. 

Geen Natuurwacht? Zelf naar buiten!

Wil je lekker op stap met je gezin? Hieronder een paar tips voor leuke buitenactiviteiten die je samen kunt doen, ook tijdens de lockdown.

Mee doen?

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Je kunt een keer meedoen op een zaterdag.
Lees hoe je een keer mee kan doen

Begeleider worden?

Ben je ouder dan 16 jaar, heb je interesse in de natuur en kun je goed met kinderen omgaan? Wordt begeleider!
Meer info over begeleider worden
Alle activiteiten van de Natuurwacht kunnen weer doorgaan!
Heb je interesse in de natuur en kun je goed met kinderen omgaan? Dan is begeleider worden bij de Delftse Natuurwacht wat voor jou!