Wij zoeken nieuwe begeleiders!

Ben je ouder dan 16 jaar, heb je interesse in de natuur en kun je goed met kinderen omgaan? Dan is begeleider worden bij de Delftse Natuurwacht wat voor jou!

Je gaat met de kinderen op avontuur in de natuur. Je laat hun alles ontdekken over bomen, struiken, vogels, bijen en nog veel meer.

De kinderen steken de handen uit de mouwen en jij zorgt dat dit leuk en veilig gaat. Wilgen knotten met een zaag. Hooien op het vogeleiland. Lepelaarsnesten van wilgentakken maken. Vlotten bouwen. Op jacht naar paddenstoelen met een zoekkaart en een spiegeltje. Vogels tellen of op zoek naar dieren met hulp van een poepzoekkaart. Vogelnestjes en insectenhotels ophangen in de bomen.

Je gaat ook lekker samen met de kinderen allerlei leuke dingen maken en knutselen, zoals barometers en poppetjes van dennenappels en kaarsen van bijenwas!

Het is gewoon gezellig en leuk bij de Delftse Natuurwacht! Wat daarbij natuurlijk helemaal leuk meegenomen is, is dat zowel jij als de kinderen heel veel dingen leren over de natuur, en die ook nog eens beschermen! Wie wil dat nou niet?

Wil je meer weten over begeleider worden bij de Delftse Natuurwacht? Kijk bij Wil je begeleider worden?.

Heb je nog een vraag of wil je je aanmelden als begeleider?

Stuur een e-mail naar:

Anneklaar Wijnants
E-mail: voorzitter@natuurwacht.nl

Mee doen?

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Je kunt een keer meedoen op een zaterdag.
Lees hoe je een keer mee kan doen

Begeleider worden?

Ben je ouder dan 16 jaar, heb je interesse in de natuur en kun je goed met kinderen omgaan? Wordt begeleider!
Meer info over begeleider worden