Groep 15-18

Agenda

9 juli
Een eetbare afsluiting van het seizoen
3 september
We hebben nogal een waterig land..... maar we hebben toch droge voeten :)
17 september
De naam zegt het al....
Wil je meedoen aan een activiteit? Meer activiteiten ...

Foto's van activiteiten

Meer foto´s ...

Coördinator groep 15-18

Jeroen Verbaan
E-mail: groep1518@natuurwacht.nl

Mee doen?

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Je kunt een keer meedoen op een zaterdag.

Over groep 15-18

De activiteiten van groep 15-18 vinden eens in de twee weken op zaterdagmiddag van 13 tot 16 uur plaats, waarbij er een uitloop van de activiteit mogelijk is, afhankelijk van de activiteit en waar die plaatsvindt.

De activiteiten die we doen, worden door de jongeren zelf bedacht en georganiseerd, waardoor ze ook allemaal een heel actief deel zijn van deze groep.

Daardoor hebben ze zelf veel inspraak in wat we gaan doen, waar we dat gaan doen, en hoe vaak we dat gaan doen.

De groep bestaat uit ongeveer 15 enthousiaste jongeren en 3 net zo enthousiaste begeleiders (vrijwilligers) die samen op pad gaan om allerlei kanten van de natuur en het milieu te gaan bekijken.

Daarbij kun je denken aan onderzoek, maar ook aan snoeien, hooien, helpen bij verzorging van dieren, dingen bouwen van afvalmateriaal en helpen in de biologische land- en tuinbouw.

Veel van de jongeren in deze groep stromen door vanuit groep 12-15, maar ook vrienden, vriendinnen en nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom!

Kom gerust een keertje kijken als je het leuk vindt, maar laat het wel van te voren even weten, zodat we rekening kunnen houden met je komst!

Kijk gerust eens rond in onze agenda, welke leuke activiteiten we allemaal gaan ondernemen, en houd er rekening mee dat deze weleens kunnen verschuiven ivm een activiteit waar we op korte termijn bij aansluiten als oudste groep van de Delftse Natuurwacht!