Groep 10-12

Agenda

Wil je meedoen aan een activiteit? Meer activiteiten ...

Foto's van activiteiten

Meer foto´s ...

Coördinator groep 10-12

Thea Rengers
E-mail: groep1012@natuurwacht.nl

Mee doen?

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Je kunt een keer meedoen op een zaterdag.

Groep 10-12

Ben jij graag buiten? Wil je wel eens een wilg knotten?  Of  je handen uit de mouwen steken om zwerfafval op te ruimen?  Wil jij ontdekken wat er allemaal in  een sloot leeft? Dat kun je allemaal zelf meemaken  samen met je groep en enthousiaste en deskundige begeleiders. Je gaat lekker naar buiten en leert van alles over de natuur. Trek wel kleren aan die vies mogen worden. Want dat gebeurt zo maar in de natuur!

Groepscoördinator Thea:

De kinderen van groep 10-12 jaar vinden het heel leuk om te ontdekken  wat ze allemaal met planten kunnen doen. Vogels spotten (ook al moeten ze daarvoor vroeg uit de veren) is ook een populaire activiteit. Of nestkastjes schoonmaken. Ze zoeken het soms hogerop door wilgen te knotten. Of zoeken naar dieren en hun sporen. Met een schepnetje onderzoeken wat er allemaal in een sloot leeft. Hoe cool en avontuurlijk is dat! Verder organiseren we ook speurtochten en spellen.  En de groep gaat ieder jaar een dagje uit. Kortom, de begeleiders stellen altijd een gevarieerd programma samen. Zo maken de kinderen op een praktische en leuke manier kennis met zoveel facetten van natuur en milieu.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om een keertje met ons mee te doen? Meld je dan van tevoren aan bij coördinator Thea Rengers, e-mail: groep1012@natuurwacht.nl  De activiteiten vinden eens in de twee weken plaats op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.