Groep 15-18

Agenda

15 oktober
Natuurlijk is het eetbaar.... het is wel groep 1518!
29 oktober
Een leuke terugkerende activiteit
Wil je meedoen aan een activiteit? Meer activiteiten ...

Foto's van activiteiten

17 september
3 september
Meer foto´s ...

Coördinator groep 15-18

Jeroen Verbaan
E-mail: groep1518@natuurwacht.nl

Mee doen?

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Je kunt een keer meedoen op een zaterdag.

Groep 15-18

Ben jij een buitenmens en gek op de natuur? Wil jij je steentje bijdragen om de natuur te beschermen? Ben je actief? En houd je van gezelligheid?  Dan is groep 15-18 jaar echt wat voor jou. 

Groepscoördinator Jeroen:

De jongeren in groep 15-18 jaar steken graag hun handen uit de mouwen. Ze bedenken en organiseren zelf hun activiteiten. Daardoor zijn ze ook allemaal een heel actief deel van de groep. Ze hebben veel inspraak in wat we gaan doen, waar dat gaan doen en hoe vaak we dat gaan doen. De groep bestaat uit ongeveer 15 enthousiaste jongeren en 3 net zo enthousiaste begeleiders die samen op pad gaan om allerlei kanten van de natuur en het milieu te bekijken. Denk daarbij aan onderzoek, maar ook snoeien, hooien, helpen bij de verzorging van dieren, dingen bouwen van afvalmateriaal en helpen in de biologische land- en tuinbouw. Wat de groep het leukste vindt? Het jaarlijkse kamp staat met stip op nummer 1. Ook het ‘bomenweekend’ in Schoorl scoort hoog. Hier onderhoudt de groep een stuk landgoed van een stichting. Verder knotten en snoeien we veel, bouwen we ieder jaar een ijsvogelwand en gaan we graag op avontuur in het klimbos in Rotterdam.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om een keertje met ons mee te doen? Meld je dan van tevoren aan bij coördinator Jeroen Verbaan, E-mail: groep1518@natuurwacht.nl. De activiteiten vinden eens in de twee weken plaats op zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur zijn. Afhankelijk van de activiteit kan dit uitlopen.