Groep 12-15

Agenda

8 oktober
Dat is weer eens wat anders dan Halloween
22 oktober
Let op : Deze activiteit duurt de hele dag!
Wil je meedoen aan een activiteit? Meer activiteiten ...

Foto's van activiteiten

24 september
10 september
2 juli
Meer foto´s ...

Coördinator groep 12-15

Elise van Kalmthout
E-mail: groep1215@natuurwacht.nl

Mee doen?

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Je kunt een keer meedoen op een zaterdag.

Groep 12-15

Ben jij een buitenmens en draag je de natuur een warm hart toe? Wil jij hieraan je steentje bijdragen?  Wil je (nog) meer leren over de natuur? En houd je van gezelligheid?  Dan is groep 12-15 jaar echt wat voor jou. 

Groepscoördinator Elize:

Het is een gezellige groep jongeren die interesse heeft in diverse natuur- en milieu-onderwerpen. Waar komt de honing vandaan en hoe verleiden dieren elkaar? Ze gaan ook graag zelf aan de slag zoals honingraat schrapen, appels plukken  of hooien en snoeien op het Vogeleiland, een eigen afgesloten natuurgebiedje in het Delftse Hout. Ze zijn ook creatief door bijvoorbeeld iets te maken van plastic afval. In december is er een kerstlunch waarbij iedereen wat lekkers maakt. Maar het hoogtepunt is toch wel het kamp! Wat is er nou leuker dan met elkaar een vlot bouwen, een speurtocht doen of een gezellige avond bij het kampvuur!

Meedoen?

Lijkt het je leuk om een keertje met ons mee te doen? Meld je dan van tevoren aan bij coördinator Elize van Kalmthout, e-mail: groep1012@natuurwacht.nl. De activiteiten vinden eens in de twee weken plaats op zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Kijk in de agenda!